Header Ads

Bebe Rexha dhe Pierce Fulton - Sink or Swim - Degjoje ketu

Kjo eshte kenga me e re e shqiptares Bebe Rexha, nje bashkepunim me Dj e njohur Pierce Fulton, qe titullohet "Sink or Swim" (Fundosu ose noto). Ne na pelqen e jemi te sigurt qe shume shpejt do degjohet ne te gjitha klubet e nates. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.