Header Ads

Eliza Dushku Art Days ... andej nga Tirana


Sic e dini keto dite eshte zhvilluar ne Tirane nje eveniment disa ditoresh i titulluar "Tirana Art Days" nen perkujdesin e Bashkise se Tiranes. Nuk po hyj ne detaje se qysh tek cfare dhe pse eshte zhvilluar, pasi tashme dihet qe per tu bere dicka ne vendindje nuk ka nevoje te kete ndonje qellim te caktuar thjesht blidhen ca dhe hajde ta bejme, ashtu sic nuk mund ta marr dot seriozisht si event kur titulli i cili nuk eshte ne shqip,nuk arrin te kuptohet nga pjesa e mire e pupullsise se kryeqytetit. Megjithate,urime dhe hajde nje arsye me teper per te bere qejf dhe pse artistet me te njohur te Tiranes duket si i mungojne rendazi aktiviteteve qe po zhvillohen nen emrin e ketij eventi. Oh ju nuk e dinit? Oh! Ju kujtuat se i gjithe ky event disa ditoresh perbehej vetem nga premiera e dokumetarit "Dear Albania" dhe ekspozita fotografike e Fadil Berishes! Jooooo! Ka pasur dhe koncerte,sfilata,ekspozite pikturashe,pjese teatrale,promovim librash e shfaqje filmash,por duket se te gjithe i ka verbuar ardhja e Elizes dhe Angela Martinit, ndaj cdo gje tjeter eshte lene nen hije e shtypi vendas as nuk e ka luajtur menderen qe te leviz dhe dy blloqe me tutje e te bej nje kronike tjeter. Nejse, rendesi ka qe te gjithe dukeshin bukur ne tapetin e kuq. O mami cfare cante...firmato!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.