Header Ads

James Biberi dhe shume shqiptare ne "Dead Man Down"


Momentalisht ne kinema eshte duke u shfaqur filmi "Dead Man Down" ku ne rolet kryesore interpretojne Colin Farrell, Noomi Rapace, Domenic Cooper, Esabelle Huppert, Terrence Howard etj. Nje prej arsyeve qe duhet ta shikoni kete film eshte se ne te interpreton dhe aktori shqiptar James Biberi, arsyet e tjera? Ne film permenden dhe ka disa skena me shqiptare.Tani, qe mos t'ju tregoj komplet filmin po ju them pakez qe Victor (Colin Farrell) ka rrembyer vellain e bosit te mafies shqiptare Ilir (James Biberi) pasi ky i fundit ka ndihmuar ne eliminimin e familjes se Victor dhe bam bam bam behet lufte midis Victor dhe shqiptareve etj etj etj shkoni shikoni filmin. Pervec James, nje tjeter shqiptar interpreton ne "Dead Man Down". Ai quhet Aleksander Mici dhe ka nje rol figurant si shqiptari numer 2. Tani....dy shqiptare te vertete ne sherr e te fitoj Colin? Ncuq ncuq! Hahahahaha! Filmi eshte interesant, e nese ju pelqejne filmat me lufte, ky eshte perfekt per ju. Ja, jua gjeta c'te beni dhe kete fundjave! Faleminderit! S'ka perse!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.