Header Ads

"Une jam top model 3" fillon se shpejti

Programi "Une jam top model" fillon se shpejti sezonin e trete qe po ashtu si dhe dy te paret, pritet te kete nje shikueshmeri te larte. Per te gjithe te interesuarit, shikoni videon e meposhtme, pasi jepet nje informacion i sakte dhe i detajuar ne lidhje me kete program qe do te drejtohet nga Labi. Dicka vec...duke qene se eshte program mode, a nuk kishin gjetur dot disa te ftuar me bashkohore e me modern? Jo se kam ndonje gje kundrejt te ftuarve aktual, por sikur nuk shkojne me programin. Nejse, keta e dine, thjesht nje sygjerim. Suksese te rinjve! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.