Header Ads

Mc Kresha - Luv Luv


Ende pa dale videoja, kjo kenge ka bere namin ne Kosove e tashme pritet te njejtin sukses te kete ne mbare Shqipen. Personalisht e kam shume, shume qejf dhe tashme qe videoja e sapohedhur qendron ne te njejtin nivel me kengen, mund te them pa frike se eshte nje nga videokenget me te mira te ketij viti. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.