Header Ads

G4SHI dhe Starrah - Switch Up


Kjo kenge u publikua filimisht ne Soundcloud, por me pas u hoq per arsye qe nuk u bene saktesisht te ditura. G4SHI premtoi qe do ta ripublikoje ne nje version tjeter ku pjesen e Starrah do e kendoj ai vete. Deri atehere ju mund te degjoni origjinalin ripostuar nga fansat e tij ne YouTube (me poshte), sepse eshte nje prej kengeve me te mira te vitit. Kenget e fundit te G4SHI kane qene 🔥🔥. Ai eshte ne studio duke punuaj me Dj Mustard dhe Dj Snake...ju e dini cdo te thote kjo. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.