Header Ads

Stanaj ne The Voice of Albania - VideoStanaj ishte i ftuar ne finalen e "The Voice of Albania", ku ka interpretuar "Romantic" dhe "Ain't Love Strange", te cilat po jua sjellim ketu per juve. Si gjithmon super! No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.