Header Ads

Pioneri i Rilindjes - "Çmendina Dublim"


Cmendina godet serisht! Keta djem, duhet te realizojne serialin e tyre humoristik, sepse jane fantastik! 
Uroj qe te bejne dhe nje per "Frozen" lol 
Videoja permban gjuhe banale ndaj rekomandohet shikimi per 16+

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.