Header Ads

G4SHI lidh kontrate me RocNation!!!
Artisti shqiptar G4SHI ka lidhur kontrate muzikore me RocNation! Me pak se para nje ore RocNation ka postuar ne Instagram nje foto te G4SHI duke nenshkruar kontraten me shtepine diskografike te drejtuar nga Jay Z! Ajajajjajajajjaa! Jemi shume shume te gezuar per G4SHI dhe i urojme sukses me te medhaja, sepse e meriton! Fuck yeah! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Ne kemi mesuar qe Jay Z ka marre persiper personalisht menaxhimin e ardhshem se karrieres te G4SHI_t . Tani qe po mendojme... ndaj dolen ato reklamat 4:44 disa dite me pare neper New York 👅👅👅


Kenga me e re e G4SHI titullohet "Turn Me Down" te cilen mund ta degjoni me poshte. Ajajajajajjajajaj! Jemi shume te lumtur per G4SHI, sinqerisht...urime urime!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.