Header Ads

Kristine Elezaj publikon 4 kenge te reja ne mars


Pas "Monster", Kristine Elezaj ka treguar se ne muajin mars do te publikoj dhe kater kenge te treja te cilat se bashku me "Monster" do te perfshihen ne nje EP (Extended Play - (Pershtatur) Muzike shtese: Disk muzikor qe permban me shume se nje kenge por me pak kenge se nje album). Gjithashtu ajo ka shtuar se pas EP, kete vit do te publikoj dhe albumin e ri. Ky do te jete albumi i dyte per Elezaj pas debutimit te saj ne muzike me "No Questions Remain" i cili ishte nje album shume i mire Pop.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.