Header Ads

Drita D'Avanzo drejton festen per Pavaresine e Kosoves


Nese jeni ne Nju Jork me 15 shkurt, mos harroni ta festoni Pavaresine e Kosoves me shqiptaren e famshme te "Mob Wives" ne Long Island City!!! Drita D'avanzo do te drejton festimet ndersa Dj Fati dhe Dj Arpi do luajne muziken. Festa fillon ne ora 11 te darkes, bileta kushton $30, djemte 21 + vajzat 18+. Mos e humbisni!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.