Header Ads

Nik Xhelilaj ne filmin "Seven Lucky Gods" - video


Nik Xhelilaj interpreton ne rolin kryesor ne filmin "Seven Lucky Gods" te Jamil Dehlavi nje prodhim i vitit 2013. Fitues i "Filmi me i mire" ne "Tirana International Film Festival" te vitit te shkuar, "Seven Lucky Gods" ka filluar te shfaqet dhe ne festivalet nderkombetare ne Amerike. Me poshte po ju sjellim nje fragment nga ky film ky Xhelilaj vertet sjell nje interpretim shume te mire (sidomos ne fund te klipit). 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.