Header Ads

Tringa - Pa ty - Shiko videon ketuTringa me te cilen ju kemi prezantuar dhe me pare, eshte nje kantautore me origjine shqiptare nga Kanadaja. Ajo ka nje ze te mrekullueshem dhe angazhohet rregullisht ne aktivitetet e komunitetit shqiptar atje. Kete here ajo vjen me nje videokenge ne shqip me tekst dhe muzike nga vete kengetarja, te cilen ne po e prezantojme me poshte. "Pa ty" eshte mjaft interesante, nje nderthurje midis pop-dans dhe operas qe cuditerisht funksionon dhe sjell nje prej kengeve me te vecanta pop-shqip te vitit.  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.