Header Ads

Ju prezantojme Mak ZøgajMak Zøgaj eshte nje kengetar i ri nga Prizreni i cili qe me degjimin e pare eshte bere talenti i ri i preferuar i yni ketu ne Albaniac. Ketu po ju sjellim per here te pare pese krijime te tijat, me e reja "Binjake" e cila eshte publikuar sot dhe te katerta jane kenge shume cilesore te cilat duhet te ja shtoni listes tuaj te degjimit. Te preferuarat tona ? "Dhoma private" dhe "00:00"! No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.