Header Ads

Zana Ramadani - Shqiptarja qe zhvishet per te drejtat e femrave


Zana Ramadani eshte bashkethemeluesja e shoqates FEMEN ne Gjermani, anetaret e te cilit jane te njohura per protestat e tyre gjysem lakuriq, me mesazhe te shkruara ne lekure. Ky grup qe proteston per te drejtat e femrave ne mbare boten me qender ne Ukraine, ne Gjermani filloi te behej i njohur pasi Zana Ramadani dhe nje anetare tjeter, nderprene finalen e "Germany's Next Topmodel" vitin e shkuar. Gjysem te zhveshura, vajzat kishin shkruar ne trupat e tyre "Heidi (Klum) Horror Picture Show" duke bertitur "S'ka foto per ty sot, Heidi". Qellimi i kesaj proteste qe pushtoi shtypin gjerman, kishte te bente me menyren sesi prezantohen femrat dhe keqinterpretohet bukuria femerore ne kete shfaqje. Se fundmi, Zana eshte shfaqur duke protestuar per ligjin Sharia ne vendet myslimane, me thirrjen "Gra myslimane, hajde dalim lakuriq!" 
Kliko per foto te tjera gjate protestave te Zanes.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.