Header Ads

Avicii dhe Rita Ora - Lonely Together - Degjoje ketu!Avicii ka dale nga "pensioni" duke sjelle ne tregun muzikor EP "AVĪCI (01)". Ne kete EP perfshihen 6 kenge midis te cilave dhe "Lonely Together" nje bashkepunim me Rita Oren. EP e cila tashme klasifikohet ne majat e toplistave boterore e gjen Avicii_n aty ku e ka lene, ne podiumin e muzikanteve me te suksesshem ne bote. "Lonely Together" eshte nje surprize e kendshme dhe per Rita Oren, e cila me ne fund po sjell me shume muzike, po ashtu sic dhe premtoi ne fillim te vitit. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.