Header Ads

Degjo ketu "Disident" nga Asgje Sikur DielliAsgje Sikur Dielli kane publikuar albumin "Disident" ne te cilin perfshihen tete kenge. Ne fakt lista e kengeve ne "Disident" ka ndryshime midis versionit pllake dhe atij elektronik por baza e tij mbeten gjashte kenget te cilat po jua sjellim me poshte per ti degjuar. "Disident" eshte nje album shume i mire duke bere qe Asgje Sikur Dielli te vazhdojne te jene nje prej grupeve me te mire jo vetem ne alternativ-rrok/ por dhe ne skenen muzikore shqiptare ne pergjithesi. Ky eshte nje album qe i duhet shtuar arkives muzikore dhe nje grup qe nese ju jepet rasti mos ta lini pa e ndjekur live. Ne do te veconim kenget "Adresa" qe tashme e kemi thene shpesh qe eshte e preferuara jone dhe "Pioner". 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.