Header Ads

Ky remiks i "100 kile" te Noizyt, nga Genvis Muca eshte fiksim!Kete remiks te Genvis Muces kemi disa jave qe e kemi shtuar ne listen tone te kengeve dhe na eshte bere fiksim. Ai ka remiksuar kengen "100 kile" te Noizy duke e pershtatur ne nen-rrymen muzikore Trap qe keto dy vitet e fundit ka perjetuar nje popullaritet te madh ne mbare boten. Degjojeni me poshte dhe jemi te sigurt qe do ju behet fiksim dhe juve. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.